وقتی ظروف آشپزی استیل جدیدی می خرید لحظه شادی بخشی است. وقتی به آنها نگاه می کنید برق می زنند و شما رویای پختن غذاها در آنها را در سر می پرورانید. اما هم زمان با خود فکر می کنید: امیدوارم ظرفهای براقم را خراب نکنم. زیرا به همان اندازه که زودپز ها و قابلمه ها و ماهی تابه های استیل سالم ترین ظروف هستند و حرارت را به خوبی پخش کرده و در خود نگه می دارند، و داشتن آنها در آشپزخانه لذت بخش است، به همان اندازه مراقبت از آنها نیازمند توجه است.
تنها زمانی داخل آب قابلمه نمک بریزید که به دمای جوش رسیده. وقتی آب قبل از رسیدن به دمای جوش نمکی شود، خوردگی حفره ای اتفاق می افتد که باعث می شود در کف قابلمه سوراخ سوراخهای غیرقابل ترمیمی ایجاد شود. پس تنها زمانی به آب ماکارونی خود نمک بزنید که به دمای جوش رسیده باشد.
همیشه قبل از روغن ریختن در کف ماهی تابه استیل آن را گرم کنید و سپس وقتی روغن داغ شد غذا را داخل آن بریزید. اضافه کردن روغن به ماهی تابه در زمانی که داغ است باعث می شود استیل سطحی نچسب به وجود بیاورد. همیشه دمای روغن را قبل از آشپزی کردن چک کنید. اگر روغن قل می زند، غذا آماده سرخ شدن است.
غذاهای سرد را قبل از انداختن داخل ظروف استیل کمی گرم کنید. غذای سرد می چسبد. زیرا استیل در برخورد با دمای پایینتر منقبض می شود. بنابراین اگر گوشت، مرغ یا ماهی را مستقیما از یخچال در آورده اید اجازه دهید به مدت ده تا پانزده دقیقه به دمای اتاق برسد. قبل از آشپزی کردن، رطوبت اضافی غذا را با دستمال کاغذی یا پارچه ی تمیز بگیرید.
برای اینکه بفهمید آیا ظرف برای روغن به قدر کافی داغ است، آزمایش قطره آب انجام دهید: یک قطره کوچک آب داخل ماهی تابه بریزید. وقتی آب بلافاصله بعد از گرما دادن ماهی تابه، به شکل گلوله جمع شد و روی سطح ماهی تابه حرکت کرد، ماهی تابه تان به خوبی داغ شده است. حالا میتوانید روغن اضافه کنید. توجه داشته باشید که این مرحله قبل از زمانی است که آب در برخورد با سطح ماهی تابه جلزولز می کند. وقتی ماهی تابه به خوبی داغ باشد آب نباید روی سطح آن ثابت باقی بماند.
با بالا بردن دما فرایند گرم کردن ظروف استیل را تسریع نکنید. از آنجا که ظروف استیل با کیفیت به خوبی حرارت را در خود نگه می دارند، گرم کردن ظرف با دمای بالا باعث بیش از حد داغ شدن و سوختن غذایتان می شود.
قبل از شستن ظرف استیل اجازه دهید خوب سرد شود. قرار دادن ظرف استیل داغ درون آب سرد باعث تاب برداشتن ظرفتان می شود.
تنها از شوینده ها و اسفنج های ضدخش استفاده کنید. اسکاچ های زبر و سیم ها و محلولهای قوی شستشو مانند وایتکس به سطح ظرف استیل شما آسیب می زند و باعث خرابی آن می گردد. با آنکه سیم های ظرفشویی در پاک کردن ماهی تابه ای که به آن غذای سوخته چسبیده موثرند، اما آگاه باشید که استفاده از این محصولات ضمانت کالای شما را از بین می برد.
برند دبلیو ام اف بهترین ظروف استیل را تولید میکند به قدری که سی سال ضمانت میکند، در خیریه های آلمان بعضی ظروف استیل WMF از جنگ جهانی دوم تا هم اکنون مورد استفاده قرار میگیرند.
اما با استفاده صحیح، وی ام اف همیشه ماندگار است. طول عمر یک مرسدس بنز هم با بی احتیاتی ممکن است یک روز رقم بخورد. پس توجه بالاتر از هر کیفیتی است.
دیدگاه خود را بنویسید